Kritika

Sziasztook! Most kivételesen én fogom írni az utolsó két kritikát! 

Kritika



Truth About Love

Történet [inf.: a történet prológusát és 1. fejezetét olvastam el, ezek alapján véleményezem]:
A modelles alapötlet nem valami egyedi, viszont ahogy leírtad az tetszik. Azt én nem tartom lehetségesnek, hogyha egy lány azt mondja, hogy „Oszolj!" mindenki engedelmeskedik neki, főleg akkor, hogyha a One Direction is a közelben van, és El-t csak úgy elviszi. Ügyelj arra, hogy olyat írj ami elképzelhető! Néhol van egy-két helyesírási hiba, de ez nagyon minimális. A helyedben én a párbeszédeknél tennék szóközt a gondolatjel és a mondat első betűje köze, de ezt vedd zárójeles megjegyzésnek, mert látom az utolsó résznél amit kitettél már így van! Viszont sorkizárást csinálhatnál a fejezeteknél, úgy szebb lesz!
Összességében: az alaptörténet nem egyedi, de az ahogy leírod valahogy mégis vonzza az olvasó figyelmét, és jó a blogod! Sok sikert a továbbiakhoz!

Kinézet:
Na itt már kicsit több mindent tudok majd írni, mint a történetnél! A fejléccel kezdeném. Nem katasztrofális, de nem is a legjobb. Ha máshogy helyezted volna el a szereplőket rajta (pl.: a két srácot a két oldalra lányt pedig középre), akkor már dobott volna rajta. Elférne rajta még valamilyen dísz is, a szöveget pedig valahogy kiemelhetnéd, például árnyékkal, vagy külső ragyogással. Háttérnek valami olyat választanék, ami egybefolyik. A blog két szélét összehúzva (ne legyen olyan nagy tér pl. a fejléc mellett), sokkal szebb lenne az összhatás. A bejegyzések és a modulok címét meg kellene változtatni valamilyen különlegesebb betűtípusra, a Fő hátteret pedig sötétebbre állítani.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése